Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6
W E B S I T E S

Zoals iedereen weet, is Internet het medium voor informatie. Wij helpen u om informatie, die u graag aan uw omgeving of aan de wereld zou willen laten weten, op een professionele manier door te geven via websites. Websites bestaan uit pagina's en afhankelijk van de informatie die u wilt overbrengen, kan een site uit één of meer pagina's bestaan.

Wij staan voor

 • SNEL RESULTAAT
  Als na het introductiegesprek voldoende vertrouwen is gewekt en wij een indruk hebben gekregen hoe u uzelf aan de buitenwereld wilt presenteren, zorgen wij binnen een week voor een online werkend concept. U krijgt dan alvast een indruk hoe uw site er uit komt te zien. Indien nodig kunnen wij aan de hand van uw feedback nog wijzigingen aanbrengen.
   
 • SERVICE- en KLANTGERICHT
  Voor elke site die door ons is ontwikkeld, krijgt u blijvende service. Dit betekent dat wij altijd voor u klaar staan nadat de site is opgeleverd.
  Voor ons een reden te meer om alles onder één dak te ontwikkelen om u naderhand snel van dienst te kunnen zijn voor zowel technische veranderingen als wijzingen in de vormgeving.
  Ook als u de functionaliteiten van uw site wenst uit te breiden denken wij graag met u mee om zo effectief en voordelig mogelijk tot een oplossing te komen.
   
 • BETAALBAAR
  Uw site wordt als project opgeleverd. Dit houdt in dat u éénmalige een bedrag betaalt voor de complete vormgeving en techniek. Tijdens de ontwikkeling is alles bespreekbaar en aan veranderingen onderhevig. U bepaalt hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. De uren en kosten die wij besteden aan de eerste drie veranderingen/wijzigingen blijven binnen het afgesproken bedrag.
   
 • PERSOONLIJKE BENADERING
  Klant is koning en u bepaalt de vormgeving van uw site. Hierdoor geeft u uw site een persoonlijke tint waardoor uw site uniek is. Als u nog helemaal niet weet waar en hoe te beginnen, zorgen wij voor de opstartfase. Wij kijken en denken met u mee als u speciale wensen heeft met betrekking tot kleuren, afbeeldingen, logo's en/of huisstijl. Zonodig passen wij de gebruikte afbeeldingen hierop aan.

Op bovenstaande informatie gelden onze Algemene Voorwaarden

Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties